Danfoss verwarming - Fibarovlaanderen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Danfoss verwarming

Z-wave modules
Danfoss thermostaat

Danfoss thermostaat

In de meeste huizen zijn de radiatorthermostaten 24 uur per dag ingesteld op dezelfde temperatuur. Eigenlijk is dat net zo vreemd als de verlichting op uw toilet aan laten terwijl u zich in een andere ruimte bevindt.

Met het intelligente temperatuurcontrole systeem van Danfoss wordt alleen op de momenten dat u de warmte nodig heeft de verwarming in de gevraagde ruimte verwarmd.

Uw gateway regelt alle instellingen wanneer de temperatuur verhoogd en weer verlaagd moet worden. Op deze manier worden de radiatoren uitgeschakeld terwijl u weg bent en weer ingeschakeld wanneer er warmtebehoefte is.

Mocht u onverhoopt eerder thuis komen dan kunt u eenvoudig via de thermostaatknop uw verwarming handmatig bedienen of dit doen via uw smartphone.

Verbeterde en verhoogde netwerk stabiliteit

Deze Danfoss Living Connect heeft SDK 4.5, Explorer Frame ondersteuning en een verhoogde stabiliteit van het netwerk.

De module accepteert zowel handmatige als via uw gateway ingestelde 'setpoints'. Een klein maar praktisch LCD scherm toont (op verzoek) de ingestelde temperatuur.

Tevens bezit de module de mogelijkheid om 9 setpoints per 7 dagen in te stellen. Indien eenmaal ingesteld, zal de thermostaatkraan, zonder enige interactie van buitenaf of via de gateway, de temperatuur in de kamer reguleren. Daarnaast worden speciale warmte-schema's (denk aan energiebesparings modus of vorst protectie modus) ondersteunt. Inteligente functies als open raam detectie en een ingebouwde klep controle systeem waarborgen dat de klep blijft functioneren, ook na een langere duur.

De Living Connect kan worden gemonteerd op een standaard M30x1.5 connector of RA2000 Danfoss "snap-in".

Eenvoudig te bedienen - slechts drie knoppen
Open raam functie
PID control (precieze controle)
Adaptief leren
Verstelbare weekprogramma's
Temperatuur set-backs
Levensduur batterij: 2 jaar
Min. / Max. temperatuur beperking
Kinderslot
Vakantie / weg-functie

59,95 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu